пʼятницю, 11 травня 2012 р.

Нащадки пам'ять бережуть

    До 67-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні в бібліотеках Новокаховської ЦБС пройшли різноманітні заходи: вечори пам'яті,  патріотичні години , діалоги поколінь, уроки мужності, а також, підготовлені тематичні виставки літератури.
  07 травня в юнацьку бібліотеку на діалог поколінь "Подвигу жити вічно!" були запрошені - ветеран Великої Вітчизняної війни Петренко Анатолій Акимович та студенти ІІ курсу політехнічного коледжу. Спогади Анатолія Акимовича про участь у бойових діях доповнив директор музею історії міста, розповівши про воєнні роки на території нашого краю і продемонструвавши експонати музею.
    08 травня в бібліотеці № 2 проведенно урок мужності "У війни не жіноче обличчя" для студентів І курсу політехнічного коледжу, на якому споминами поділилась ветеран Великої Вітчизняної війни Ганна Никіфорівна Пахно.
    08 травня в бібліотеку № 4 на вечір-зустріч "Нащадки пам'ять бережуть" прийшли Василь Гурович Кузьменко - учасник Великої Вітчизняної війни та Аркадій Якович Брязгин, дитинство якого прийшлося на роки війни. 
     

Немає коментарів:

Дописати коментар