понеділок, 22 серпня 2016 р.

Інформаційний бюлетень

«Голубінь над чистим золотом колосся»


Невід`ємним атрибутом будь-якої країни є державний прапор. 
22 серпня, з нагоди святкування Дня Державного прапора України, в читальній залі центральної бібліотеки бібліотекар Алла Муренко запропонувала відвідувачам інформаційний бюлетень «Голубінь над чистим золотом колосся», з якого читачі дізналися  про історію державного прапора України.
Національним символом неподільної, унітарної та суверенної України, згідно Конституції, визнано синьо-жовте полотнище. Однак, розміщення кольорів на прапорі України в усі часи трактувалося по-різному...    


В день Державного Прапора  бібліотекарі міської бібліотеки №2 відвідали  дитячий санаторій «Джерельце», щоб розповісти дітям історію виникнення Державного  Прапора. Бібліотекарі були приємно вражені тим, як діти підготувалися до цього свята.  З великим задоволенням та натхненням вони співали  українські пісні, а також з патріотизмом виконали гімн України.  Відповідаючи на запитання вікторини діти показали гарні знання з історії та географії  України. Сподіваємось, що почуття любові до Батьківщини допоможе їм зробити все для того, щоб наша країна стала сильною, заможною та квітучою.



Немає коментарів:

Дописати коментар