пʼятницю, 12 вересня 2014 р.

Осінь золота на полотні

Осінь - дивовижний художник. Вона по-своєму розфарбовує чагарники, трави, листя кленів, беріз. Скільки не дивишся, не перестаєш дивуватися її майстерності. Багато художників були зачаровані цією порою року.
От і 12 вересня для учнів 9-Б класу ЗОШ №8 в міській бібліотеці №2 було проведено огляд-вернісаж «Осінь золота на полотні». В гості до бібліотеки завітав наш місцевий художник Іванов Олексій Борисович - тонкий лірик, дуже делікатний, неймовірно м'який педагог, який вміє навчити володіти не тільки пензлем, а й бачити прекрасне. Улюблена пора року художника – осінь. Працює Олексій Борисович, в основному, в жанрах пейзажу та портрета, маслом та аквареллю. На його картинах – знайомі пейзажі живописних куточків нашого рідного міста. Він презентував свої роботи та дуже цікаво розповідав  про історію їх створення. Ця зустріч наповнила серця дітей прекрасним.
Попереду – зима, весна, літо… А потім знову осінь… Скільки їх ще буде у нашому житті! Скільки ще буде написано картин, віршів, пісень про золоту пору року…

 

Немає коментарів:

Дописати коментар