вівторок, 10 вересня 2013 р.

Фізкультура – шлях до здоров’я!


   В читальному залі Центральної бібліотеки  під гаслом «Фізкультура – шлях до здоров’я!»  пройшла зустріч членів літературно-музичного клубу «В колі друзів», присвячена Дню фізичної культури та спорту України.
В людських силах  загартовувати, зміцнювати свій організм, було б бажання. А засіб для цього доступний, випробуваний на практиці та підтверджений наукою – фізкультура та спорт.
Більшість учасників клуба люди старшого віку, як виявилось всі заядлі фізкультурники, приділяють особливу увагу фізичній культурі.  Вони залюбки слухали фонограми пісень радянського періоду про спорт з музичних сайтів та підспівували їх. Бібліотекарі навели аргументи на користь фізичних вправ та ранкової гімнастики. Присутніх  зацікавив комплекс ранкової гімнастики, який продемонстрував Тараненко Олександр.
 

Запрошеним гостем був тренер клубу спортивного танцю «Овація» Андрій Бугайов. Він  розповів: чому саме потрібно більше рухатись, як рух впливає на роботу всіх систем та органів людини та запросив всіх до занять танцем, адже танці також вважають добрими фізичними вправами.
Члени клубу читали вірші, сонети присвячені спорту, серед них прозвучав і вірш нашої землячки Вікторії Смолій  «Триразовому Олімпійському чемпіону» присвячений  Сергію Чухраю.  Гості поділились спогадами про відомих  спортсменів міста та свою спортивну юність, курйозні випадки. Загартовані змолоду фізичними вправами вони й до тепер отримують радість від фізичної активності. Хай же так буде надалі!!!
 


Немає коментарів:

Дописати коментар