середу, 5 грудня 2012 р.

Свято добра в центральній бібліотеці


    3 грудня в центральній міській бібліотеці відбулось свято  "Зігрій своє серце добром" присвячене Міжнародному дню інвалідів, яке проводилось спільно з новокаховським центром "Інваспорт" (спеціаліст О. Чоловська) та спортивно-реабілітаційним клубом для інвалідів "Фенікс" (Президент Б. Корабельников).
     У святково прибраній залі зібрались сильні духом люди, які наперекір долі знайшли своє місце в житті і сили займатися спортом. Привітати їх прийшли - радник міського голови Кобцов Ю.О., заступник начальника міського УПСЗН Корнілова Т.М., начальник відділу соціальних гарантій інвалідів УПСЗН Ніязі М.А., в. о. начальника відділу у справах сім’ї, дітей, молоді, фізичної культури та спорту Сичов К.О., голова обласної громадської організації "Союз організацій інвалідів Херсонщини" Рожко С.П.          
      На святі прозвучало багато теплих слів і побажань. Спортсмени-інваліди  призери різних спортивних змагань були нагороджені дипломами та грамотами, а також цінними подарунками та грошовими преміями. Поздоровити цих мужніх людей прийшли зі своїми музичними та вокальними  номерами учні і викладачі музичної школи, а також учасник літературно-музичного клубу "У колі друзів" Селіванов В.Ф., який читав вірші місцевих поетів і свої власні.  Після урочистої частини всіх присутніх почастували ароматним чаєм та ласощами, що були придбані завдяки спонсорській допомозі приватного підприємця Олександра Горбачова і  ректора університету "Україна" Герогія Севрюкова. 

Немає коментарів:

Дописати коментар