понеділок, 6 серпня 2012 р.

Свято душі здійснилося знову

              
         Таку назву отримало чергове засідання літературного клубу «Новий Лік», який працює в юнацькій бібліотеці 6 років поспіль. Його керівник і організатор Василь Фадєєв з задоволенням та любов’ю не тільки віддає свій вільний час, але й підтримує творчі спроби членів клубу, видає книги.

Ні спека, ні канікули, ні відпустки не зупинили любителів книги, поезії. Так, в неділю в юнацькій бібліотеці знову зібралася творча молодь і дорослі. Як завжди, з Каховки приїхали сестра і брат Алла та Валерій Ралко та привезли свої творчі доробки – вірші та пісні. Творчу ініціативу підхопила студентка агроколеджу Настя Сторожук, яка написала вірші про маму українською мовою. В аудиторії звучала поезія В. Фадєєва, О. Семенченка, С. Трохимчук та інших. З задоволенням гості приймали інтермедії В. Фадєєва «Як Іван щастя шукав», «Доктор Айболит», «Біле сонце пустелі», ролі в яких виконували: менеджер Жанна Боднар, студент київського вузу Павло Сташенко, який приїхав на канікули і не зміг не завітати до бібліотеки, а також Влад Черні, який майстерно вписався в клуб з першого разу і сам автор –  Василь Фадєєв. В цей вечір три гітариста дарували радість присутнім. Як завжди, велику пісенну програму підготував маестро клубу Володимир Черненко, пісні про зустріч шкільних друзів та Велику Вітчизняну війну співав Валерій Ралко, а Олександр Семенченко познайомив слухачів зі своїми ліричними піснями про кохання.
     Родзинкою зустрічі став показ слайд-шоу в якому знайшла своє відображення шестирічна історія клубу.
       Традиційну вікторину  з нетерпінням чекала аудиторія. Змагалися 3 команди. Перемогла команда Валерія Ралко і  головний приз отримав капітан Ралко. Також призами були нагороджені члени команди Кристина Поволоцька (гімназія) та Ольга Аверіна (АТК). Капітанам інших команд керівник клубу вручив призи на згадку про зустріч. 
         Вечір закінчився фінальною піснею і  запитанням «Коли ми зустрінемося знову?» , яке цікавило і «старожилів» і нових членів  клубу, як Надія Петухова, лауреат Всеукраїнського конкурсу «Легенди рідного краю», що повернулася до рідного міста після навчання ...

 
  

Немає коментарів:

Дописати коментар