четвер, 5 квітня 2012 р.

Тиждень дитячого читання

    З 25 по 30 березня в бібліотеках Новокаховської ЦБС пройшов Тиждень дитячого читання, в рамках якого проводились різноманітні конкурси, вікторини, сміхопанорами, літературні турнири, ігри-подорожі.
    Змістовно провели свої канікули читачі бібліотеки для дітей. Перший день перетворився в справжне сімейне свято на якому діти і їх батки знайомилися з технікою орігамі. Другий, третій та четвертий дні були присвячені іграм, вікторинам, конкурсам, де всі учасники отримували повітряні кульки, а найактивніші - солодкі призи. В п'ятий день читачі мали змогу ознайомитись з книжковими новинками "Видавництва Старого Лева", а першими обрати книжку для читання змогли переможці вікторин.  В останній день Тижня клуб "Книгочитограйка"  запросив на своє засідання любителів французьких казок, які прийняли участь у веселих конкурсах та вікторинах.



    Не менш цікаво пройшов Тиждень в бібліотеці № 4, де зокрема відбулась презентація книги херсонського письменника Леоніда Марченка "Чай з бегемотом", завдяки якій діти зрозуміли, що готувати їжу можна весело.
    Відвідувачі бібліотеки № 2 під час Тижня читання також не сумували, бо мали змогу побувати на грі-вікторині "В краю лелек та журавлів", літературній грі "Чарівна скарбниця Глібова", "Подорожі-змаганні в чарівний світ читання". 
       

     
     

Немає коментарів:

Дописати коментар