пʼятницю, 2 березня 2012 р.

З ювілеєм, рідне місто!

    До 60-річчя Нової Каховки бібліотеки Новокаховської ЦБС провели багато цікавих і змістовних заходів. Нова Каховка славиться своїми спортивними традиціями і саме тому, 21.02 бібліотекарі Центральної бібліотеки провели зустріч студентів агроколеджу з представниками ДЮСШ "Спартак" "Спортивна гордість нашого міста", на якій тренер Маломуж Ю.М. розповів про історію кікбоксингу, а його вихованці Кирило Артим та Артем Піжевський продемонстрували фрагмет тренування. 
    22.02 міська бібліотека для дітей запросила на віртуальну мандрівку рідним містом учнів 6-го та 7-го класів гімназії № 9, на якій вони дізналися історію забудови Нової Каховки і побачили куточки міста, які залишилися тепер лише на чоро-білих фотографіях. 
    27.02 Зустріч з першобудівниками "Мій край - моя історія" організували для учнів 7 класів ЗОШ № 5 працівники бібліотеки №4. Гості заходу Анна Федорівна Плескач та Микола Миколайович Погорєлий розповіли дітям про події років початку будівництва Нової Каховки, очевидцями яких вони були. 
    28.02 урок краєзнавства "Туристична мандрівка містом" проводився бібліотекарем Чорною Н.Д.  для учнів тополівської початкової школи, на якому діти послухали історію будівництва гідроелектростанції, згадали про шанованих людей нашого міста а також кожен з них приміряв на себе роль гіда по рідному місту, запропонувавши маршрут улюбленими місцями Нової Каховки.

Немає коментарів:

Дописати коментар