четвер, 22 грудня 2011 р.

Тиждень права

    В бібліотеках Новокаховської ЦБС до Всеукраїнського тижня права проводились різноманітні масові заходи та були оформлені виставки і тематичні полиці. 
     Центральна міська бібліотека провела інформаційну годину "Правова освіта" для учнів ПТУ № 14 на якій молодь ознайомили з Загальною Декларацією прав людини. Залучена до участі у заході Андрієнко І.І., провідний спеціаліст Новокаховського управління юстиції, розповіла про відповідальність неповнолітніх  за правопорушення та відповіла на питання учнів. До заходу була оформлена виставка-роздум "Право бути собою"
    В міській бібліотеці для дітей тиждень проводився в ігровій формі. Діти за допомогою ігор, конкурсів, дискусій, лялькових вистав дізнавалися про свої права та обов'язки, а найголовніше - зростили квітку добра і права, поливаючи її своїми знаннями. 
    В Юнацькій бібліотеці відбувся правовий лабіринт "Цивільний шлюб: правові аспекти" для студентів Агроколеджу та 11- класників гімназії № 9 на якому молодь, за допомогою кандидата юридичних наук С. Шаверського, знаходила відповіді на питання пов'язані з проблемами, які виникають у цивільному шлюбі. 
     

Немає коментарів:

Дописати коментар