середу, 6 липня 2011 р.

На ярмарку інновацій

    З 22 по 26 червня 2011 року Карпенко Валентина Іванівна, заступник директора по роботі з дітьми Новокаховської ЦБС, прийняла участь у Міжрегіональному ярмарку бібліотечних інновацій "Крим - Херсон - Миколаїв", де презентувала ідею Новокаховської міської бібліотеки для дітей - літературний КВК "Крок у казку".
    За час перебування в обласній бібліотеці для дітей ім. Орлова міста Сімферополь та районній бібліотеці смт. Чорноморське дізналась багато цікавого під час обміну інноваційними бібліотечними ідеями, прийняла участь у тренінгу з фандрейзингу та написанню проектів, який проводив представник програми "Глобальні бібліотеки. Бібліоміст Україна" та "купила" чотири ідеї для впровадження в практику роботи Новокаховської ЦБС:
- Літературна карусель "Дарма часу не втрачай в гостях у казки побувай!". Автор ідеї - Сімферопольська обласна бібліотека для дітей.
- Бібліотечна акція "Школа веселого світлофорика". Автор Сімферопольська районна дитяча бібліотека. 
- Інтерактивна гра "Гіннес-шоу". Автор Херсонська обласна бібліотека для дітей.
- Літературна гра "Бібліо-монополіст". Автор Херсонська обласна бібліотека для дітей.
    Ідеї будуть впроваджуватись протягом 2011-2012 учбового року. У травні 2012 року по впровадженню "куплених" ідей Новокаховською ЦБС  ми будемо звітувати у місті Миколаєві, у  обласній біліотеці для дітей ім. Лягіна.

Немає коментарів:

Дописати коментар