пʼятницю, 2 липня 2021 р.

Бібліо-бестселер «WOW-книга Джоджо Мойєс»

    Літо, відпустка, море, сонце… Все це разом навіює романтику. Тому, коли ви будете у відпустці, можливо, на морі, світитиме сонце, від якого у вас з’явиться спрага… до чтива. На допомогу вам прийде чудова книжка:

Мойєс Д. Подаруй мені зірку: роман / Джоджо Мойєс; пер. з англ. Д. Петрушенко, О. Чупи. – Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2020. – 400 с.



Джоджо Мойєс – англійська романістка, журналістка. Народилась у Лондоні (1969), закінчила Лондонський університет. Упродовж десяти років працювала в газеті «Індепендент». Присвятила себе письменницькій діяльності з 2002 року. Вона двічі здобувала премію Асоціації любовних романів у номінації «Любовний роман року», володарка нагороди «Книга року» від Galaxy Book Award. Її твори перекладено багатьма мовами світу.

Роман «Подаруй мені зірку» - це ще одна зворушлива історія про кохання від Джоджо Мойєс. Багато сучасних дівчат вірять у світле майбутнє після одруження. Так думала і Еліс. Вона переїздить із рідної Англії до Кентуккі де зустрічає свого чоловіка, який у всьому слухався свого батька… А ось, що отримала Еліс після одруження – скутість, невпевненість. Та коли в містечку почали шукати волонтерів для пересувної бібліотеки, вона не вагаючись зголосилася. Це змінить її життя, додасть упевненості в собі. І головне: вона зустріне іншого чоловіка…

Шановні поціновувачі чтива, відпочивайте із WOW-книгою Джоджо Мойєс «Подаруй мені зірку»!




Немає коментарів:

Дописати коментар