середу, 9 червня 2021 р.

Гра-експедиція: «Як почуваєшся, Земле?»

     Вихованці Новокаховської Станції юних техніків виявляється ще й  великі природознавці! Темою спілкування  з дітьми бібліотекарі міської бібліотеки для дітей та юнацтва систематично обирають дуже серйозне питання екології нашої планети, проблеми сортування сміття, збереження флори і фауни. Сьогоднішній день не став виключенням, бо 05 червня був Всесвітній день охорони навколишнього середовища, а сьогодні виявляється, Міжнародний день друзів. Отож, всією компанією у веселій і ігровій формі вирішували який внесок у благородну справу збереження довкілля  може зробити кожна людина.




  Книжки природознавчої тематики стали своєрідною перепусткою до гри-експедиції. Учасники екологічного квесту за книжками об’єднувалися у групи, виконуючи прості і непрості еко-завдання: згадували назви рідкісних тварин, рослин, комах; вчилися сортувати сміття, пробували себе у «шкірі», «пір’ї» та «лусці» братів наших менших.












Бібліотекарі та користувачі бібліотеки дуже щасливі,  що за допомогою нових енциклопедій отриманих за програмою поповнення бібліотечних фондів, можемо не тільки розвивати кругозір та усвідомленість дітей, а й ростити читачів.

  Сьогодні, діти почули дуже важливу річ «Усе, що ти робиш – добре чи погане, впливає на довколишній світ», так чому б не змінювати його на краще!


Немає коментарів:

Дописати коментар