понеділок, 15 березня 2021 р.

ВЕСНА ІДЕ…

14 березня новокаховці Масляну святкували, весну зустрічали. На центральній площі міста на свято «Новокаховська Масляна» зібралися майже всі бюджетні організації міста, громадські організації, підприємці та шановні гості з сусідніх громад Херсонської області.

Центральна міська бібліотека цьогоріч презентувала на святі Масляна змістовну фото-зону «Весна іде…». Тут були представлені: квітуче дерево, над яким з одного боку світило сонечко, а з другого –  виднілась яскрава весняна веселка; праворуч від дерева, на дизайнерському бібліотечному стільці, сиділа «Корова», яка, широко посміхаючись, читала газету «Нова Каховка бібліотечна». Поряд з «Коровою», символом 2021 року, на, знову ж таки, дизайнерському бібліотечному столику сиділи два «теляти-телепати» поряд з кошиком, наповненим передбаченнями. 

Містяни та гості міста із задоволенням фотографувалися на тлі дерева та «Корови». Жінки вдягали собі на голову ще й різнокольорові квіти-капелюшки, а хлопчики – одягали або брали в руки капелюшок-гніздечко з пташками.





Кожному цікаво було дізнатися передбачення на 2021 рік від «телят-телепатів». Когось їхні передбачення розсмішили до сліз, а хтось забирав їх з собою, щоб до кінця року про них не забути.





І, звісно ж, бібліотекарі презентували на святі нові книжки від Українського інституту книги, роздаючи учасникам свята рекламні флаєри-запрошення до бібліотеки.




 Маємо надію, що разом з весною до нас в бібліотеки завітають і нові читачі!


Немає коментарів:

Дописати коментар