понеділок, 28 вересня 2020 р.

Книжкова премія «Еспресо. Вибір читачів 2020»

 

З метою відзначити найкращі вітчизняні літературні новинки 2020 року та задля підтримки інтересу до читання книжок в Україні, телеканал «ЕСПРЕСО» та ГО «ДЕМФОРУМ» оголосив участь у 4-ому сезоні книжкової премії «Еспресо». Вибір читачів 2020».

Організатори прагнуть, аби видавці знайшли ефективний шлях до читачів через рекомендації, відгуки та оцінку книжок читачами та авторитетними експертами. Особливість Премії полягає у тому, що її переможців на останньому етапі визначають читачі шляхом голосування у бібліотеках по всій Україні.

Бібліотеки Новокаховської ЦБС вдруге беруть участь в організації голосування користувачів для визначення переможців книжкової Премії.

Цього року Премія проводиться у трьох номінаціях:

1. «Література для дорослих»,

2. «Література для підлітків» (для дітей від 12 до 18 років),

3. «Література для дітей» (для дітей від 5 до 12 років).

Шість бібліотек Новокаховської ЦБС: центральна міська, юнацька, міська бібліотека для дітей, міські бібліотеки №2 та №4, Козацька селищна бібліотека отримали по 3 книжки у трьох номінаціях для оцінювання користувачами. Голосування триватиме до 16 листопада 2020 року.

 Запрошуємо усіх любителів книжкових новинок бібліотек ЦБС, прочитати і написати відгук та дати оцінку найкращій, на вашу думку, книзі.

Немає коментарів:

Дописати коментар