пʼятницю, 22 березня 2019 р.

Поетичний зорепад


Поезія... Вона покликана хвилювати, давати насолоду, плекати високі почуття, збагачувати духовність. Як народжується її величність Поезія в серцях? Цього ніхто не знає. Іноді кажуть, що вірш приснився або Муза підкралася так непомітно, що нема на чому записати, тоді пишуть на зошитах, навіть на руках або ж запам’ятовують. Як би там не було, але те, що приходить прекрасна Муза Поезії, вічно молода й юна, це прекрасно, це подарунок долі.


Саме у Всесвітній день поезії, на поетичний зорепад «Діамант величиною в слово», до міської бібліотеки №2 завітала Пустова Тетяна Володимирівна – поет, член спілки журналістів України. Послухати її прийшли студенти НКПТ першого курсу П18-1Д. Тетяна Володимирівна розповіла про свій шлях до поезії, прочитала вірші про рідне місто та розповіла про журналістську роботу. По її збіркам в учбових закладах вивчають поезію місцевих поетів. Зустріч була цікавою і змістовною.


Хто причастився до Поезії хоч раз, пам’ятаємо, що Муза дуже примхлива, вона приходить лише тоді, коли серце щире, відкрите до краси і болю. Пам’ятаймо, що далеко не кожен вірш можна назвати поезією. Далеко не кожному, хто любить літературу дано стати поетом. Поезія місцевих поетів була представлена на тематичній полиці «Поезія – стежина в дивокрай».


Немає коментарів:

Дописати коментар