пʼятницю, 8 червня 2018 р.

Чиста вода дає життя

З нагоди Міжнародного дня охорони навколишнього середовища у центральній міській бібліотеці відбулася прес-конференція "Вода і санітарія Новокаховського регіону - огляд ситуації, проблеми та їх вирішення". Захід було організовано керівником Новокаховського представництва ВЕГО «Мама-86» Таісією Козак за фінансової підтримки Олександра Сидоренка.
Екологи повідомили про результати щорічного моніторингу прибережної зони на території якої розташовані населенні пункти  Новокаховської міської ради. 
Ольга Рашевська, начальник відділу водозбуту міського водоканалу розповіла про напрацювання підприємства з приватними асенізаторськими машинами та наголосила на актуальності централізованого каналізування робітничого селища. 
Алла Щербина, заступник Дніпрянського селищного голови познайомила присутніх з роботою яка проводиться у селищі по збору сміття, наведенню порядку та благоустрою.
Учні дніпрянської школи розповіли про свою екологічну роботу у селищі. 
Іван Бураков, агроном-консультант розповів про шкідливість отрутохімікатів, які зараз використовують у сільськогосподарських і фермерських господарствах.
Таїсія Козак запевнила, що фахівці проаналізують висновки з матеріалів прес-конференції та нададуть їх до міської влади.



Немає коментарів:

Дописати коментар