середу, 20 вересня 2017 р.

Безсмертя книги в її читачах

Екскурсія до юнацької бібліотеки здійснилася, завдяки бажанню студентів-першокурсників, майбутніх будівельників та перукарів з ВПУ (директор.М.М.Зальвовський). В читальному залі бібліотеки на молодь очікувала книжкова виставка «Місто-красень Нова Каховка»,  заповнена  історичною, економічною, художньою краєзнавчою літературою та поезією лауреатів літературної премії ім. Анатолія Бахути. 
Бібліотекар розповіла про бібліотеку, про книги та періодичні видання, які надходять до неї, назвала прізвища меценатів - місцевих підприємців, що виділили кошти для передплати видань для молоді міста. Залучаючи інформаційно-комп’ютерні технології, молоді продемонстрували фотоісторію будівництва Каховської ГЕС, міста Нова Каховка, картини художника Альбіна Гавдзинського, засадження паркової зони Степаном Фалдзинським, забудову вулиць, та нового мікрорайону Сокіл. Особливо схвилювали молодь чорно-білі фото в порівнянні з кольоровими,. 
Мета, яку ставили бібліотекарі  –  залучення нових читачів до бібліотеки досягнута, бо безсмертя книги - в її читачах. Тож, до нових зустрічей у бібліотеці! 


Немає коментарів:

Дописати коментар