четвер, 16 травня 2013 р.

Сім`я – святиня людського духу

     «Збираємо воєдино свою родину» під такою назвою бібліотекарі читального залу центральної бібліотеки провели 15 травня вечір відпочинку для членів літературно-музичного клубу «У колі друзів», присвячений міжнародному дню сім`ї. Сім`я – святиня людського духу, благородних людських почуттів: кохання, любові, вірності, піклування. Це невсипуща хранителька національних звичаїв і традицій, памяті предків, плекальниця найвищої цінності людства – дітей, майбутнього народу. Присутні залюбки розповідали про свій родовід, ділилися спогадами про своє дитинство,  родинними  традиціями і вподобаннями. Віталій Дарибогов в захваті від зустрічі з ріднею, яка мешкає в Парижі  (майже 70 років не бачились)  розповів про свою подорож до Парижу.
   Родина Боровик прийшла з онукою Ариною, яка від дідуся Альберта унаслідувала дар римування. Вона читала реп на свій вірш присвячений Дню Перемоги. А сам дідусь – Альберт презентував Макет «Куточок Парижу» зроблений власноруч.
    Під гітару  Віталій Дарібогов та Юрій Зараменьских співали українські пісні, а члени клубу з насолодою підспівували.  Як завжди вечір пройшов в дружній теплій атмосфері. 
 
 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар