пʼятницю, 27 травня 2011 р.

Тренінг в Центральній бібліотеці

    25 травня в Центральній міській бібліотеці представниками "Ліги ділових та професійних жінок" був проведений тренінг "Безпека підлітків та молоді на вулиці та вдома. Антикримінал" для студентів Новокаховського агротехнічного коледжу.


Літературний КВК

    25 травня в бібліотеці для дітей відбувся літературний КВК "Крок у казку" для учнів 3 класу гімназії № 9. Діти з задоволенням змагалися між командами в конкурсах "Казковий пазл",  "Казкова реклама" та іграх "Запитання з чарівної торбинки" та інших. Команда переможців отримала медалі "Ти - супер!"

 

Майстер-клас в бібліотеці № 3


  25 травня в бібліотеці № 3 пройшла зустріч учнів 3 класу ЗОШ № 6 з місцевою майстринею ляльок Юлією Павлівною Яковлевою "Ай да кукла, ай да диво!". На майстер-класі діти мали змогу виготовити іграшку власноруч під керівництвом досвідченої майстрині.  



Презентація книжкової виставки

 24 травня в  Райській сільській бібліотеці відбулась презентація книжкової виставки "У світі казок" для учнів 1-4 класів Райської школи. В уявній подорожі діти, відповідаючи на питання вікторини, допомагали улюбленим казковим героям повернутись з полону Баби Яги до своїх казок; потім учні 4 класу продемонстрували свої акторські здібності в казці "Лінива дочка", а  найкращі казкарі - переможці конкурсу "Сучасна українська казка", отримали призи.


Відкриття Інтернет-центру

    11 травня в міській бібліотеці для дітей відбулося відкриття Інтернет-центру, завдяки депутату Херсонської обласної ради Сидоренко Олександру Миколайовичу, який  подарував бібліотеці 3 компьютера та веб-камери.

четвер, 19 травня 2011 р.

Тренинг в рамках программы Библиомост

    В Новой Каховке с 17 по 19 мая на базе городской библиотеки №2 проходил выездной тренинг "Библиотека и интернет". Тренеры Херсонского регионального тренингового центра в рамках программы "Библиомост" проводили обучение библиотечных работников Новокаховской, Бериславской и Верхнерогачикской ЦБС.